Klik op bovenstaande foto en bekijk leuke onderwater foto's.FotograafOnderwater in het nieuws, klik hier....

FotograafOnderwater.nl is een onderdeel van Monique Hassink Fotografie.

Blijf op de hoogte van leuke activiteiten via Facebook!


Een unieke herinnering

Wat is er nu leuker dan een onderwater-foto te hebben van toen uw kind ging diplomazwemmen. Of een foto van uw baby of peuter/kleuter, onderwater samen met papa, mama, opa, oma of alleen. Op mijn site ziet u diverse voorbeelden. |Een prachtig sieraad voor aan de wand!


Voorinschrijvingen voor Mini fotoshoots

Professioneel onderwater fotografe Monique Hassink maakt al vele jaren prachtige onderwater foto's van hoge kwaliteit. Met haar ervaring kan ze bijna ieder kind op het gemak te stellen en ze geeft duidelijke aanwijzingen voor het beste resultaat. Bij het ouder-en-kind zwemmen wordt meestal gewerkt met voorinschrijvingen. U betaalt dan 5 euro aan de kassa van het zwembad en kiest een voor u gunstig tijdstip op de lijst. Er is op een ochtend een maximaal aantal kinderen wat gefotografeerd kan worden. Op deze manier weet u zeker dat er genoeg tijd is om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Na afloop van het fotograferen worden de foto's stuk voor stuk geselecteerd en bewerkt en krijgt u de resultaten via een persoonlijke e-mail te zien. U kiest zelf welke en hoeveel foto's u bestelt. Het inschrijfgeld van 5 euro krijgt u als korting retour op uw bestelling.


Diploma zwemmen

Met diploma zwemmen wordt van alle kinderen een foto gemaakt als die door het gat zwemt. Op deze site vindt u de onderwaterfoto's gemaakt in diverse zwembaden. Zijn er foto's van uw kind gemaakt? Klik op "Zoek foto's" en selecteer de juiste datum en plaats. Tik de ontvangen "user name" en "password" in en de foto's worden via een foto-album getoond. Door op een foto te klikken kunt u de foto groter bekijken. De foto's die op internet getoond worden hebben een lage resolutie en een tekst over de foto heen, dit om mijn product te beschermen. Uiteraard is de foto die u ontvangt als u een foto besteld van hoge kwaliteit en is de tekst verdwenen.


Ook in uw zwembad?

Worden in uw zwembad nog geen onderwaterfoto's gemaakt? Ook in uw zwembad is fotograferen wellicht mogelijk, mail mij en vertel van uw interesse en in welk zwembad u altijd gaat zwemmen. Ik neem dan contact op met het zwembad en wellicht is er bij een volgend ouder-en-kind-zwemmen of andere activitieit ook een FotograafOnderwater aanwezig!


Prive fotoshoot

het is ook mogelijk om een prive fotoshoot bij mij te boeken, neem hiervoor contact met mij op zodat ik hiervoor een offerte kan maken.

Privacy

Om de privacy van de gefotografeerden zoveel mogelijk te beschermen zijn foto-albums alleen zichtbaar door een code in te tikken. Deze code hebben de gefotografeerden ontvangen.

Auteursrecht

De gemaakte foto's blijven onder auteursrecht van FotograafOnderwater.nl en mogen alleen voor eigen gebruik in familiare kring gebruikt worden. Het is niet toegestaan de foto's voor andere doeleinden te gebruiken (drukwerk, websites etc.) zonder toestemming van de fotograaf.