BuikEnBabyFoto.nl is een onderdeel van Monique Hassink Fotografie.

Like en blijf op de hoogte van leuke activiteiten via Facebook!
Laat prachtige foto's van je zwangerschap en/of baby maken!

Voor de meeste vrouwen is de zwangerschap een bijzondere en heerlijke tijd. Een fotoreportage is een manier om hier een blijvende herinnering aan te hebben. Ik maak bij je thuis of op locatie diverse foto's, eventueel samen met andere kinderen of met je partner.

Als je baby geboren is kan ik die mooie foto voor het geboorte kaartje maken. Een complete fotoreportage van je newborn is ook mogelijk. Voor een fotoreportage van een newborn baby neem ik echt de tijd, het kan wel 2 a 3 uur duren, de kachel mag even hoog want de mooiste foto's maak ik zonder kleertjes aan. We nemen alle tijd zodat de baby gedurende de sessie zowel wakker is als slaapt. De beste tijd voor een fotoreportage van een newborn is als de baby 6 a 8 dagen oud is. Houd hier rekening mee bij het boeken van de newborn fotoreportage.

Ook als je baby al wat ouder en alerter is, is een fotoreportage een fantastich aandenken aan die babytijd die zo snel voorbij gaat.

Ik fotografeer met natuurlijk licht, dus geen grote flitsers en dergelijke. Op deze manier krijg je een zo mooi mogelijk beeld.

Auteursrecht

De gemaakte foto's blijven onder auteursrecht van Monique Hassink en mogen alleen voor eigen gebruik in familiare kring gebruikt worden. Het is niet toegestaan de foto's voor andere doeleinden te gebruiken (drukwerk, websites etc.) zonder toestemming van de fotograaf.